cats2014-ieji dar tik įsibėgėja, ką įdomaus jau spėjai nuveikti per šiuos metus? Matyt per kelias savaites ilgo veiklų sąrašo neužpildei. Ką darytum sužinojęs, jog yra galimybė šiuos metus pradėti ytin turiningai? O jei pasakytume, kad aktyviai pradėjus metus nuobodžiauti nebebus laiko nei po savaitės ar mėnesio, nei kitais metais? 

Jei išgirdus tokias naujienas galvoje ėmė suktis klausimai „kur? kaip? kada?“ tuomet mes, Utenos visuomeninių jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“, turime tau pasiūlymą! Jau dabar pabusk iš žiemos miego ir prisijunk prie savanorių komandos!

Ką čia veiksi? Įgysi daug įvairios patirties: bendrausi su daugybe įdomių žmonių, padėsi Utenoje veikiančioms organizacijoms tobulėti ir siekti aukštesnių rezultatų, mokysiesi ir mokysi kitus analizuoti ir įveikti problemas, planuoti savo laiką, veiklas, organizuoti renginius ir begales kitų naudingų dalykų. Sužinosi labai daug naujo, praplėsi savo akiratį, geriau pažinsi pats save, o svarbiausia, kad surasi daug naujų draugų ir kartu su jais pats kursi geresnę Uteną.

Pasakyk draugui ir užpildykite anketą čia

Jei kilo klausimų apie savanorystę, kreipkis į Ugnę tel. nr. +370 655 79139 arba el. paštu aglinskaite.ugne@gmail.com

Buvusių savanorių atsiliepimus rasi čia.

UVJOS „Apskritasis stalas“ informacija