Kovo 27 d. įvyko Utenos visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ Visuotinis narių susirinkimas, kurio metu dviejų metų kadencijai išrinktas naujasis organizacijos prezidentas Augustinas Kubiliūnas.
 
Susirinkimo metu taip pat buvo patvirtinta buvusio prezidento Rapolo Kriaučelio veiklos ataskaita bei išrinktos dvi valdybos narės – Kamilė Pašukytė ir Glorija Šermukšnytė.
 
Kandidatas į prezidentus savo kalboje akcentavo savivaldybės jaunimo organizacijų tarybos svarbą ir naudą siekiant kokybiško regioninės jaunimo politikos įgyvendinimo ir vieningos miesto ir rajono jaunimo nuomonės atstovavimo.
 
„Žinios ir supratimas, kaip veikia organizacijos ir kas priveda prie minčių apie veiklos nutraukimą, šiuo metu, siekiant atkurti veiklą, UVJOS „Apskritasis stalas“ yra labai svarbu. Tikiu, jog skirtingose organizacijose įgyta patirtis ir idėjos ne tik padės išspręsti UVJOS „Apskritasis stalas“ problemas ir stiprins organizaciją, tačiau kartu prisidės prie aktyvių jaunų uteniškių skaičaus augimo“, – kalbėjo Augustinas.
 
Dėkojame visiems dalyvavusiems Susirinkime.